Palvelumme

Livelähetys

Video ja kuva

Verkkosivut

Editointi

Livelähetys

Hinta 125 €/h

Livestriimit

Livestriimit ovat reaaliaikaisia videolähetyksiä, joita katsotaan verkossa samalla kun tapahtuma tai sisältö tapahtuu.

Hybridilähetys

Hybridilähetys yhdistää kaksi erilaista lähetystapaa, yleensä fyysisen ja virtuaalisen läsnäolon. Tämä tarkoittaa, että tapahtumaan tai tilaisuuteen voi osallistua sekä paikan päällä että etänä verkossa.

Paneelikeskustelu

Paneelikeskustelu on tilaisuus, jossa useampi henkilö istuu yleensä pöydän ääressä ja keskustelee tietystä aiheesta tai teemasta.

Etäkoulutus

Etäkoulutus on koulutusmuoto, jossa opetus ja oppiminen tapahtuvat etänä, yleensä striimin välityksellä.

Webinaari

Webinaari on verkossa järjestettävä seminaari tai luento, johon osallistujat voivat liittyä internetin välityksellä omalta tietokoneeltaan tai muulta päätelaitteeltaan.

Mainosvideoiden tarkoituksena on markkinoida tuotetta, palvelua, brändiä tai organisaatiota sekä herättää kiinnostusta ja vaikuttaa katsojien mielipiteisiin tai käyttäytymiseen.

Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus on prosessi, jossa tapahtuman kulkua dokumentoidaan valokuvaamalla tai kuvaamalla videoita.

Yritysvideoita käytetään tyypillisesti yrityksen esittelyyn, tuotteiden tai palveluiden markkinointiin, asiakastarinoiden jakamiseen, sisäiseen viestintään ja koulutukseen sekä tapahtumien dokumentointiin.

Mainoskuvat

Mainoskuvien tarkoituksena on mainostaa tuotetta, palvelua, brändiä tai tapahtumaa, ja ne pyrkivät herättämään kiinnostusta, houkuttelemaan asiakkaita ja vaikuttamaan ostokäyttäytymiseen.

Koulutusvideot

Koulutusvideot ovat videoita, jotka on suunniteltu opettamaan tai kouluttamaan katsojia tietyssä aiheessa tai taidossa.

Henkilökuvat ovat valokuvia, jotka keskittyvät yksittäisiin henkilöihin.

Klikkaamalla otsikkoa näet esimerkin*

Video ja kuva

Hinta 125 €/h

Ääni

Hinta 120 €/h

Podcast on digitaalinen äänisisältö, joka julkaistaan verkossa ja on saatavilla kuunneltavaksi erilaisten suoratoistopalveluiden, verkkosivustojen tai podcast-sovellusten kautta.

Taustamusiikki on ääniraita, joka soi hiljaisella äänenvoimakkuudella taustalla mainoksissa, esityksissä tai muissa audiovisuaalisissa tuotannoissa.

Litterointi

Litterointi on prosessi, jossa äänitiedosto tai puhetta sisältävä media muunnetaan kirjoitettuun muotoon.

Spiikit ja voiceoverit

Spiikit ja voiceoverit ovat ääninäytteitä, joissa puhuja äänittää ja esittää tiettyä tekstiä, usein taustamusiikin tai muun äänimateriaalin kanssa. Näitä käytetään monissa erilaisissa audiovisuaalisissa tuotannoissa, kuten mainoksissa ja esittelyvideoissa.

Klikkaamalla otsikkoa näet esimerkin*

Logo on graafinen tunnus, joka edustaa yritystä, brändiä, organisaatiota tai tuotetta.

Esityspohjat ovat valmiiksi suunniteltuja malleja tai pohjia, joita käytetään esitysten luomiseen ja muokkaamiseen. 

Taittotyö viittaa graafiseen suunnitteluun ja layoutin luomiseen, jossa teksti ja kuvat järjestellään visuaalisesti painotuotteeseen tai digitaaliseen julkaisuun.

Graafinen ohjeistus on dokumentti tai sarja ohjeita, jotka määrittelevät yrityksen, brändin tai organisaation visuaalisen identiteetin ja sen käytön erilaisissa viestintä- ja markkinointimateriaaleissa.

Visuaalinen identiteetti viittaa yrityksen visuaaliseen ilmeeseen, joka sisältää kaikki graafiset elementit, kuten logo, värimaailma, typografia, kuvatyyli ja graafiset elementit.

Klikkaamalla otsikkoa näet esimerkin*

Ilme

Hinta 120 €/h

Verkkosivut

Hinta 120 €/h

Verkkosivujen suunnittelu on prosessi, jossa määritellään verkkosivuston ulkoasu, rakenne ja toiminnallisuudet.

Verkkosivujen optimointi viittaa prosessiin, jossa pyritään parantamaan sivuston suorituskykyä, käyttäjäkokemusta ja näkyvyyttä hakukoneissa.

Toteutus viittaa varsinaiseen prosessiin, jossa suunnitellut ideat ja konseptit muutetaan toimiviksi ja käyttökelpoisiksi verkkosivuiksi.

Klikkaamalla otsikkoa näet esimerkin*

 Kuvankäsittely tarkoittaa kuvien muokkaamista ja manipulointia tietokoneavusteisesti. Editointi sisältää erilaisia toimenpiteitä, kuten kuvan koon muuttamista, värien säätämistä, taustan poistamista, kuvan terävyyden parantamista, kohteiden lisäämistä tai poistamista, suodattimien sekä efektien lisäämistä.

Äänieditointi sisältää erilaisia toimenpiteitä äänitiedoston leikkaamisesta ja yhdistämisestä, äänenvoimakkuuden säätämisestä, taustahälyn poistamisesta, äänitehosteiden lisäämisestä sekä ääniefektien luomisesta.

Videoeditointi on prosessi, jossa videomateriaalia muokataan. Editointi voi sisältää erilaisia toimenpiteitä, kuten klippien leikkaamista ja yhdistämistä, äänen lisäämistä tai poistamista, värien korjaamista ja säätämistä, erilaisten efektien, siirtymien sekä grafiikan lisäämistä.

Klikkaamalla otsikkoa näet esimerkin*

Editointi

Hinta 120 €/h